*Nettavisen* Nyheter.

Fortsatt kritisk for knivoffer i Arna

Tilstanden var mandag kveld fortsatt kritisk for 44-åringen som søndag ble knivstukket i Arna i Bergen. To menn og en kvinne er siktet i saken.

Den 44 år gamle mannen ble knivstukket i en leilighet i Arna søndag ettermiddag. Nesten halvannet døgn senere beskriver Haukeland universitetssjukehus tilstanden som kritisk.

En 34 år gammel mann og en kvinne i 20-årene ble pågrepet søndag. Mandag skriver Bergens Tidende at også en mann i 40-årene er pågrepet i saken.

– Vi har pågrepet ytterligere en person i forbindelse med knivstikkingen i Hardangervegen ved Lone camping, sier etterforskningsleder Hallgeir Mundal ved Bergen nord politistasjon.

Kvinnen er siktet for medvirking til knivstikkingen. Den 34 år gamle mannen har erkjent forholdet, men hevder det skjedde i selvforsvar. Det var han som selv meldte fra til politiet.

Tre vitner var i leiligheten under hendelsen, og det ene vitnet ble tilsynelatende slått ned. Ifølge politiet er alle personene godt kjent av dem fra før. De skal ha tilhørt et rusmiljø. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag