*Nettavisen* Nyheter.

Fortsatt stabilt for knivstukket mann i Bodø

Bodø (NTB): Tilstanden var torsdag kveld fortsatt stabil for mannen i 20-årene som ble knivstukket flere ganger like utenfor Glasshuset i Bodø sentrum natt til torsdag.

06.04.12 01:52

- Offeret har flere knivstikk i mageregionen, et kutt i nesa og ett i ryggen. Tilstanden er stabil, og ifølge sykehuset har fornærmede vært heldig, sa operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Salten politidistrikt til NTB natt til torsdag.

Knivstikkingen skjedde like utenfor Glasshuset, den sentrale delen av gågata i Bodø sentrum. En politipatrulje som var på stedet, meldte fra om hendelsen klokka 3.28.

Den fornærmede kom ifølge Avisa Nordland løpende inn og falt. Bak ham kom en annen mann løpende med en kniv i hånden, før han ble stanset og pågrepet av politifolkene på stedet. Den pågrepne er en mann i 30-årene. Gjerningsmannen og offeret kjente hverandre, skriver avisa.

Offeret ble umiddelbart kjørt til Nordlandssykehuset der han ble lagt på operasjonsbordet. Sykehuset opplyser at tilstanden er stabil.

Knivstikkingen skjedde etter at det oppsto en diskusjon og den siktede uten forvarsel trakk en kniv og gikk til angrep på fornærmede, sier Nilsson. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.