RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ansvarlig redaktør i Dagbladet
Ansvarlig redaktør i Dagbladet Foto: Dagbladet

Fortsatt telesex i Dagbladet

Sist oppdatert:
De svært omstridte telesex-annonsene blir værende i Dagbladet. Ansvarlig redaktør Thor Gjermund Eriksen gjør helomvending og erkjenner at det var pengene som avgjorde.

Tidligere ansvarlig redaktør John Olav Egeland varlset for et år siden at telesex-annonsene i Dagbladet skulle vekk. Egeland mente de omstridte annonsene brøt med Dagbladets redaksjonelle profil og virket støtende både på lesere og annonsører, skriver Kampanje.com.

Nå har ansvarlig redaktør Thor Gjermund Eriksen ombestemt seg og kommet til at annonsene skal få bli. Det blir rett og slett for dyrt for Dagbladet å kutte dem ut.

Årlig tjener avisen rundt 15 millioner kroner på slike telesex-annonser.

- Jeg har i dag informert styret om at annonsene ikke skal avvikles. Som sjefredaktør er det jeg som bestemmer hva Dagbladet skal publisere av redaksjonelle saker og annonser. Jeg mener det er uproblematisk å trykke annonsene slik de framstår i dag, sier Eriksen til Kampanje.

Eriksen erkjenner at det er et økonomisk spørsmål. Han viser til at annonsene er viktige inntektskilder for en avis som er i omstilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere