RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt ubeseiret?

Sist oppdatert:
V65 BJERKE: Kick Off Laser blir NR`s tipsekspert Andre H. Stensens hovedbanker i V65-omgangen på Bjerke onsdag.

Her kommer Nettavisens V65-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Biri-treneren har latt seg imponere veldig av Mr. Flirt-datteren og er overbevist om at hun tar sin femte strake seier på like mange forsøk.

- 4 Kick Off Laser (V65-1) har gjort alt riktig så langt i karrieren. Bortsett fra sin første start som hun vant med hode, har seirene vært av det overlegne slaget. Hun står en smule sjanseartet til i innersporet på tillegg, men kommer seg sikkert ut i tide. Da tror jeg konkurrentene enda en gang må konsentrere seg om plassen bak den talentfulle hoppa.

-Klart bankeraktuell er også 4 Perfect Crown (V65-5). En hest med meget stor kapasistet, og som trolig hadde stått med to strake førsteplasser hadde det ikke vært for den andre galoppen på Bjerke sist. Den 5-årige hingsten skal ikke være så usikker som programraden gir inntrykk av, og bør ha en veldig fin sjanse.

Andre som må passes
- 7 Spang Tyr (V65-2) forsvarte seg i det lengste for Tor Wollebæk sist, men måtte strekke våpen for Skogbryn Svarten like før mål. Nå håper jeg å kunne bidra til at hesten får revansj.

- Se litt opp for 8 Linnrappen (V65-3) som har vært veldig uheldig i det siste og som er mye bedre enn det programraden tyder på. Riktignok starter han fra et dårlig spor, men grunnlagsbetingelsene han har, er det lite å utsette på.

- 6 Portør Steggen (V65-4) er en sterk og god hest som nå får Geir Vegard Gundersen i sulkyen. Det blir spennende.

- 5 Cecena Ås (V65-6) har vist stigende form i sine to starter etter en veldig lang pause og er nok den med størst kapasitet i feltet. En selvskreven strek.

V65-forslag
1. avd.: 4 Kick Off Laser
2. avd.: 5 – 8 – 7 – 1 – 3 – 12
3. avd.: 5 – 11 – 8
4. avd.: 7 – 2 – 6 – 11 – 1 – 12
5. avd.: 4 Perfect Crown
6. avd.: 6 – 5 – 7 – 1 – 3

Pris: 540 kroner

Kilde: Rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere