*Nettavisen* Nyheter.

Fortsetter ekspansjonen i Norge

Med over 80 hotell på 70 steder, er Ditt Hotell den største hotellsammenslutningen i Sverige. Nå satser gruppen i Norge.

Gruppen har idag en sterk stilling på det svenske markedet. Nå intensiveres satsingen i Norge, der utviklingen er positiv og antallet tilsluttede hotell ventes å øke betydelig de nærmeste årene.

HTML EMBED
Flere saker fra Boarding.no

- Vi etterstreber en aktiv rolle i Norden og kobler derfor et sterkere grep på det norske markedet. Vi sammenligner oss med lavprisflyet og vil møte den økende prissensiviteten på markedet uten at kvaliteten minsker, sier Peter Öster, administrerende direktør i Ditt Hotell.

Søsterorganisasjonene i Storbritannia og Tyskland har også vokst, samtidig som hotell i nye land som Danmark, Tsjekkia, Sveits, Slovenia og Nederland har sluttet seg til gruppen. Ditt Hotell er i dermed Europas raskest voksende hotellgruppe.

Ditt Hotell finnes i dag blant annet i Aberdeen, Belfast, Berlin, Gøteborg, Hamburg, Jokkmokk, Kiruna, Køln, København, Liverpool, London, Luleå, Malmø, Manchester, Oslo, Praha, Stavanger, Stockholm, Zürich, Østersund.

Kilde: HSMAI Weekly

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.