RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsetter leting etter far og datter mandag

Sauland (NTB): Leteaksjonen etter en svensk far og hans danske datter i Telemark ble søndag kveld avsluttet for natten uten resultat. Søket gjenopptas mandag formiddag.

- Søket fortsetter mandag formiddag med cirka 30 mannskaper fra Røde Kors. I tillegg skal fem dykkere søke i elva på steder der det er forsvarlig og hensiktsmessig, opplyser operasjonsleder Elise Gotliebsen i Telemark politidistrikt til NTB.

De to er savnet etter at båten deres havnet utfor en foss ved Sønderlandsbrua, som krysser elva Skogsåi i Hjartdal kommune i Telemark, ved 16-tiden søndag.

Ivar Haukås, som bor like ved brua, fikk øye på den veltede båten og de to personene som hadde falt i vannet da han kom kjørende forbi. Haukås løp ned til elva og fikk kontakt med de to personene, men klarte ikke å få tak i båten før den havnet utfor fossen. Da Haukås fortsatte å lete nedenfor fossen, så han verken mannen eller jenta.

- Det eneste jeg fant, var en redningsvest og en åre, sier han til NTB.

Ifølge politiet er den savnede mannen svensk statsborger og datteren dansk statsborger. Faren er født i 1970 og datteren i 2003. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere