*Nettavisen* Nyheter.

Fortsetter søk etter niåring som falt i Drammenselva

Hokksund (NTB-Line Aaltvedt): Redningsmannskapene har ikke funnet spor etter den ni år gamle jenta som falt i Drammenselva ved Hokksund torsdag kveld. Politiet er usikre på hvor lenge de kan fortsette letingen.

13.07.12 10:25

- Det har vært søkt med store styrker fra en rekke redningsinstanser og frivillige i hele går kveld og i natt. Opptil 180 innsatspersonell og i tillegg en rekke frivillige har deltatt i søket. Det er ikke gjort funn så langt, opplyste politiet fredag morgen.

Redningsskøytene, redningshundene og en del av hjelpemannskapene ble i morgentimene fredag dimittert. Røde Kors har imidlertid fortsatt søket etter jenta med rundt 50 mann, og brannvesenet har stilt med dykkere for finsøk i det mest sentrale søkeområdet.

- Dersom vi skal fortsette søket må det hentes inn nye ansatte. Spørsmålet er om vi skal gjøre dette eller avslutte aksjonen. Dette må vi vurdere utover dagen, sier Røsaker til NTB.

Ifølge Røsaker har elva høy vannstand og stri strøm, noe som gjør leteforholdene svært vanskelige. Politiet har ikke lenger noe håp om å finne jenta som falt i live. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag