*Nettavisen* Nyheter.

Fortsetter søk etter savnet kvinne i Vik mandag

Dykkere lette søndag ettermiddag i elva Vikja etter en 46 år gammel kvinne som har vært savnet siden natt til søndag. Foto: Terje Eggum, Sogn Avis (NTB scanpix)

Politiet står uten spor etter den 46 år gamle kvinnen som forsvant etter et pubbesøk i Vik lørdag. Søket fortsetter mandag.

14.09.15 06:00

I løpet av søndagen deltok over 120 personer i søket etter kvinnen. Hun ble sist sett ved puben Dampen i Vik i Sogn og Fjordane kort tid etter klokka to natt til lørdag, men der stopper alle spor. Søket gjenopptas mandag.

– Vi må starte opp igjen og søke over noen få områder vi ikke har vært på. Samtidig fortsetter søk i sjø, sa operasjonsleder Bjarte Næss i Sogn og Fjordane politidistrikt til BA søndag kveld.

Rundt klokka 4.30 natt til mandag opplyser operasjonssentralen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB at det ikke er noe nytt i saken.

Kvinnens ektemann har forklart til politiet at de to hadde vært ute i Vik sentrum sammen, men at de ikke gikk sammen tilbake til campingplassen som de bodde på. Lørdag formiddag meldte han henne savnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.