RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsetter som NRK-direktør

Sist oppdatert:
Kringkastingssjef John G. Bernanders nestkommanderende, Kari Werner Øfsti, fortsetter trolig i jobben også til neste år, skriver Dagens Næringsliv.

Kari Werner Øfsti (63) ble konstituert som direktør for den såkalte kringkasterdivisjonen fra 1. mai i år etter at forgjengeren Hans-Tore Bjerkaas sluttet.

John G. Bernander sier nå at han så langt ikke har gjort noe for å finne en ny kandidat til jobben. Det foreligger heller ingen planer om å lyse stillingen ut.

– Vi fortsetter med den fantastiske damen som sitter i jobben. Frem mot sommeren skal jeg sammen med henne vurdere om vi skal rekruttere noen, justere ansvarsområdet for denne jobben, eller bare fortsette slik vi har det nå. Jeg har veldig god tid, sier John G. Bernander.

NRKs kringkasterdivisjon ble opprettet i 2000 som følge av en av de største organisatoriske omkalfatringene i NRKs historie. Kringkaster setter opp NRKkanalenes programskjema og disponerer statskanalens produksjonsbudsjett

til å «kjøpe» programmene som bestilles fra NRKs produksjonsdivisjoner.

Før hun tiltrådte i sin nåværende stilling var Kari Werner Øfsti direktør for NRKs programproduksjon utenfor Marienlyst og hadde kontor på Tyholt i Trondheim. Nå pendler hun mellom Trondheim og Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere