RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forvalterne foretrekker Asia

Sist oppdatert:
Aksjene i Asia unntatt Japan er fortsatt foretrukket blant fondsforvalterne i Europa. Dette viser Morningstars seneste undersøkelse, Fund Trends
Hver måned spør fondsanalyseselskapet Morningstar fondsforvaltere fra hele Europa om deres syn på markedet og deres forventninger om fremtiden.

På spørsmålet om hvilke aksjemarkeder som er favorittene kommende 12 måneder er det fortsatt et flertall som svarer Asia unntatt Japan. 58 prosent av de spurte mener at aksjene i Asia med unntak av Japan, vil utvikle seg sterkest kommende 12 måneder.

Den siste Morningstar undersøkelsen viser i tilegg at fondsforvalterne nå er mer optimistiske med hensyn til den videre utviklingen for aksjene i Europa unntatt Storbritannia. 18 prosent mener nå at aksjene i Europa vil utvikle seg best kommende 12 måneder, sammenlignet med kun 7 prosent forrige måned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere