Gå til sidens hovedinnhold

Forveksling til retten

Eniro trekker et firma som tidligere het Emiro for retten.

Fredag vil søkegiganten kreve at lille Reflex Media AS sitt salg stanses med en midlertidig forføyning.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

- Dette er en sak der et selskap forveksles med våre produkter. Stevningen omfatter flere av produktene våre, annonseprodukter innen de forskjellige katalogene vi har, sier kommunikasjonsdirektør Bård Hammervold til NA24 Propaganda.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Gule Sider, Telefonkatalogen, Ditt Distrikt og Din Bydel er blant produktene til Eniro Norge AS. Hammervold vil ikke konkretisere eller utdype saken som skal opp i Oslo Tinghus i morgen.

Mens Eniro Norge omsatte for mer enn 1,5 milliarder og fikk et overskudd på over en halv milliard i 2007, solgte Reflex Media AS for 2,6 millioner og fikk et underskudd på vel 20.000 kroner.

Oslo-selskapet er eid av Nor Media AS. Aksjene her sitter Egil Østby på (ifølge 2007-regnskapet). I slutten av mai det året registrerte Reflex Media AS navneendring. Før det het selskapet Emiro Norge AS.

- I retten vil vi imøtegå påstandene fra Eniro. Vi mener vilkårene ikke er til stede for en midlertidig forføyning, sier advokat Christian Fredrik Stenfoss Zimmermann på vegne av Reflex Media AS.

Han vil ikke kommentere saken ytterligere.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot