RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forventer et heltent Vålerenga

VALLHALL (vif-fotball.no): Den norske cupfinalen er en fest for alle involverte, og hovedtrener Tor Ole Skullerud forventer at det synes på spillerne torsdag. Se VIF-troppen her.

Åtte seriekamper uten seier, kun avløst av kvartfinaleseieren mot Bodø/Glimt, er de harde fakta for Vålerenga før torsdagens semifinale.

- Dette må og skal være en sånn type kamp alle fotballspillere gleder seg til. Dette er en viktig kamp, selvfølgelig, og når det står om en cupfinale burde alle skjønne hva som ligger i det, sier Skullerud til vif-fotball.no.

Derfor har han også store forventninger til spillerne han sender utpå Ullevaal kl. 19.00 torsdag.

- Jeg forventer et heltent Vålerenga som har lyst til å spille en cupfinale i november. Det håper jeg og forventer jeg at skal synes i alt gutta foretar seg og gjøre utpå gresset i morgen, sier han.

- Videre forventer jeg at vi tar tak i kampen fra start av. Vi skal bestemme kampbildet i denne kampen og sette premissene for kampen selv.

Ikke enkelt
Odd Grenland leder Adeccoligaen og er et lag Skullerud og trenerteamet kjenner godt foran semifinalen.

- Vi har sett Odd både på video flere ganger og live, så vi vet hva som kommer. Jeg tror ikke vi kommer til å få noen store overraskelser i måten de spiller på. Det er viktige momenter i spillet til Odd vi må forholde oss til og demme opp for, men uansett er det viktigste utgangspunktet at vi kommer godt i gang og setter standarden for kampen.

- Dette blir på ingen måte en enkel kamp, selv om vi møter et lag fra en divisjon under oss. Vi tar ikke lett på dette oppgjøret og vi må kjenne vår besøkelsestid. Vi skal selge oss meget dyrt mot Odd, avslutter han.

Vålerengas tropp mot Odd Grenland: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 André Muri, 5 Erik Hagen, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 10 Lars Iver Strand, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 21 Luton Shelton, 23 Kristofer Hæstad, 24 Kjetil Wæhler, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 27 Adnan Haidar, 28 Harmeet Singh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere