RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fosen til minsterens bord

Sist oppdatert:
Fosen Trafiklags fergerederi Bastø fosen havner nå på samferdselsministerens bord på grunn av alle kanselleringene mellom Moss og Horten.
Det er Borghild Tenden fra Venstre som ifølge NRK Østafjells ber ministeren forklare hva regjeringen kan gjøre for å få Bastø Fosen til å oppfylle annonsert rutetilbud.

Ferjesambandet Moss-Horten på riksvei 19 er landets mest trafikkerte ferjestrekning, og forbinder E6 i Østfold med E18 i Vestfold.

- Opptil tredjeparten av avgangene i ruten er blitt kansellert for en eller flere dager, flere ganger i år. Alle brukergrupper opplever en betydelig ulempe ved manglende regularitet på sambandet. I tillegg medfører disse kanselleringene omfattende miljøbelastninger i Horten og Moss, idet køen til fergeleiet strekker seg ut i bygatene, heter det i et brev Tenden har sendt samferdselsminister Liv Signe Navarsete.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere