Gå til sidens hovedinnhold

Foss-elever i bråk

Søndag kveld var elever fra Foss videregående skole innblandet i bråk utenfor utestedet Roxy i Kirkegata.

OSLO: Det var i anledning en "alkoholfri" revy på utestedet at 40 personer havnet i et slagsmål på hjørnet av Kirkegata/Karl Johans gate. En gutt hadde begynt å bråke med vaktene på utestedet og knust en rute i TV2-bygget ved siden av, og de 17-årige ungdommene klarte heller ikke roe seg da politiet ankom stedet.
"Hva faen" og "jævla fitter" var kommentarene fra en av ungdommene da politiet pågrep en av ungdommene for skadeverk og vold. Gjerningsmannen oppga til politiet at han begikk skadeverk og begynte å bråke "fordi det var så dårlig musikk" på utestedet.
Flere av 17-åringene hadde tydelig drukket alkohol, og politiet på stedet mistenkte også bruk av narkotika. I slagsmålet ble blant annet en person sparket mens han lå på bakken.
Senere på kvelden ble andre ungdommer ranet av det som skal være en ungdomsgjeng. De stjal billettene fra folk i køen til utestedet, og senere også lommebøker og mobiler. Ofrene oppga at de mørkhudede ungdommene snakket gebrokkent, og at de antok de var somaliere.
En av ungdommene i køen ble nikket hardt i hodet og slått i magen, selv om vedkommende hadde forsøkt å unnslippe situasjonen.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren