RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotball og pop nominert til PR-pris

Sist oppdatert:
Sammen med ti andre er Tromsø-guttene i Røyksopp og trønderne i Rosenborg Ballklubb nominert til årets Omdømmepris, som deles ut av Norske Informasjonsrådgivere.

For andre gang vil bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere dele ut Omdømmeprisen. Det skjer i oktober og en jury har nominert en liste på 12 kandidater som nå går nå ut til avstemming blant alle ansatte i NIRs medlemsbyråer.

Omdømmeprisen deles ut til organisasjonen, ikke til en enkeltperson, selv om det blir en eller flere personer som mottar prisen på vegne av bedriften eller organisasjonen.

I fjor var det rederiet Wilh. Wilhelmsen som vant prisen. Håndteringen av Tampa-saken var et av flere eksempler på rederiets dyktighet innen ledelse og kommunikasjon, mente PR-rådgiverne. I år er både Norske Skog og Rosenborg Ballklubb nominert for andre år på rad, mens NRK denne gangen erstatter konkurrenten TV 2 på listen over de nominerte.

En bedrifts eller organisasjons omdømme bestemmes av hvordan omgivelsene bedømmer ulike trekk ved dens virksomhet. Disse trekkene kan variere noe mellom kommersielle foretak og frivillige organisasjoner. NIR har valgt et sett kriterier som skal ligge til grunn for tildelingen av Omdømmeprisen.

Juryen har nominert følgende kandidater:

Ekornes

Frelsesarmeen

Miljøverndepartementet

Norges Røde Kors

Norske Skog

Norwegian

NRK

Reitangruppen

Rikshospitalet

Rosenborg Ballklubb

Røyksopp

Sosialistisk Venstreparti

Juryen har bestått av Dag Stokken (Cox PR), Claus Sonberg (Burson-Marsteller), Per Erik Bjørklund (Zignal), Ellen Wibe (Responder) og Kjell Terje Ringdal (Dinamo PR).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere