RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotball, vampyrer og ragnarok.

Sist oppdatert:
Onsdag er det muligheter for å oppleve fotballfest, vampyrhorer og verdens undergang.

Er du plaget av tilværelsens uutholdelige letthet, kan dokumentaren «En ubehagelig sannhet» få bena dine godt plantet ned på jorda igjen, selv om oppholdet kan bli kortvarig. Al Gore hevder nemlig at jorden vil gå under om ti år med mindre vi gjør noe med den globale oppvarmingen. En kritikerrost dokumentar en katastrofe vi selv har skapt. Filmen vises på Saga, Soria Moria og Vika kino. Første forestilling starter allerede klokken 11.00.

For fotballfantasten kan utstillingen på fotballmuseet anbefales. Her finner du alt fra de store øyeblikkene i norsk fotballhistorie, vist gjennom film, bilder og gjenstander. Du får også en guidet tur på Ullevål stadion, samt avlegge et besøk i landslagsgarderoben. Et tørt øye vil neppe være å se i de fotballfrelstes øyne etter en tur innom museet, som ligger ved Ullevål Stadion. De holder åpent fra 10-17 på hverdager.

For de som gir blanke i både global oppvarming og fotball, kan Black Box lokke med et forfriskende alternativ. God hates Scandinavia – Sons of liberty III, omtales som en trash-komedie-musikal, og handler om de to vampyrhorene Dracula og Ruccola. Forestillingen starter klokken 20.30. Black Box Teateret ligger i Marstrandsgata 8 på Grünerløkka.

God fornøyelse og god onsdag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere