RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballforbundet skjulte slåsskampen

Sist oppdatert:
- Det lønner seg ikke å skjule sannheten, sier generalsekretæren i Norsk Presseforbund i forbindelse med slagene fra John Carew på en medspiller mandag.

En vedvarende krangel mellom landslagsspillerne John Carew og John Arne Riise førte til at førstnevnte slo til sistnevnte på spillerbussen mandag kveld. Konsekvensen var at Carew ikke fikk anledning til å spille privatlandskampen mot Portugal onsdag kveld, mens Riise slapp unna straff.

Ifølge VG.no benektet imidlertid Norges Fotballforbund (NFF) først at det hadde skjedd noe på spillerbussen. I etterkant syntes de heller ikke de det var kritikkverdig at både keepertrener Erik Thorstvedt og pressetalsmann Lars Otto Bjørnland hadde nektet for at det hadde skjedd noe.

- Man burde vite - spesielt en pressetalsmann - at det ikke lønner seg å skjule sannheten. Man kan være sikre på at pressen følger en sak når de føler seg lurt, sier generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, til VG Nett.

- Vi visste det hadde skjedd et eller annet, men ikke hva. Vi måtte først få klarhet i hva som hadde skjedd, før vi sa noe, forklarer Lars Otto Bjørnland til VG.no.

Han mener at landslagsledelsen ikke løy for pressen.

- Det er slik i alle saker. Vi må først høre alle parters forklaring, sier NFFs presseansvarlig, før han legger til:

- Men når vi har alle fakta på bordet, så skal vi være ærlige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere