RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballfri sone

(007.no)
Sist oppdatert:
Lei av fotball-VM? Hold ut litt til med disse nettspillene.

Denne uken vil vi gjøre denne artikkelen til en fotballfri sone!

Du som ikke er så interessert i om det er Ronaldo som scorer, Messi som får rødt kort eller om Forlan brekker beinet, kan få utfolde deg i våre spill denne uken.

Super Stacker 2

Stable klosser

Spill «Super Stacker 2»

Dette er et spill der du selv kan bestemme vanskelighetsgraden. Målet er å stable alle brikkene oppå hverandre uten at de detter sammen. Du får brikker i forskjellige former. Vær forsiktig så du ikke setter brikkene for langt til siden for da raser hele pyramiden!

Music Catch

Samle

Spill «Music Catch»

Dette spillet blir omtalt som en terapeutisk opplevelse. Lytt til den vakre pianomusikken og samle sammen kuler og stjerne i alle farger. Om du får tak i en gul blir det ekstra mange poeng, men om du kommer nær en rød mister du mange poeng. Et enkelt, men avstressende spill som passer godt i noen friminutter på jobben.

Dolphin Olympics 2

Hoppespill

Spill «Dolphin Olympics 2»

Et klassisk spill der du skal hjelpe delfinen å gjøre triks. Når den gjør triks får du penger. En ganske enkelt spill, men merkelig avhengighets skapende.

Pyramid Solitare

Kortspill

Spill «Pyramid Solitare»

Målet i dette spillet er å bli kvitt alle kortene som ligger i pyramiden. For at du skal få de bort må de ha summen 13 til sammen, kongen kan du flytte bort alene.

Et gøy spill som fort tar deg bort fra jobben i både tre, fem og tyve minutter.

Klikke her for å gå direkte til 007.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere