Fotballstjerne skutt og drept

Foto: Faksimile

Den svenske fotballstjernen Eddie Moussa (26) var en av to som ble drept på en spilleklubb i Södertälje natt til torsdag.

02.07.10 06:31

Svensk politi har ennå ikke bekreftet hvem som ble drept på en spilleklubb i Café Oasen i Ronna i Södertälje natt til torsdag, men ifølge Aftonbladet.se skal den ene av de to være fotballspilleren Eddie Moussa (26), en kjent spiller i fotballklubben Assyriska FF, som nå spiller i svensk førstedivisjon. Laget er dannet av svenske innvandrere og har også spilt i Allsvenskan.

Ifølge Aftonbladet er den andre drepte en bror av Eddie Moussa.

En tredje person ble skadet i skytingen. Hans tilstand oppgis å være stabil.

- Assyriska FF befinner seg i dyp sorg og sjokk etter den tragiske nyheter om at en av klubbens spillere har gått bort, heter det på klubbens nettside.

Det var klokka 02.22 torsdag at to væpnede menn tok seg inn på klubben der en gruppe gamblere var samlet og begynte å skyte med automatvåpen. Det var flere vitner til skytingen og en av dem beskriver det hele som en ren henrettelse, ifølge avisa. Folk kastet seg ut av vinduene på baksiden av kafeen da skytingen begynte.

- Slik vi forstår det ut fra vitneutsagn visste de hvem de var ute etter, sier politiets pressetalsmann Kjell Lindgren til Aftonbladet.

Store politistyrker lette natt til torsdag etter gjerningsmennene, men ingen er så langt pågrepet. En moped som gjerningsmennene skal ha flyktet på ble funnet utbrent. Politiet har også funnet det de mener er drapsvåpenet.

I desember i fjor ble et medlem av MC-gjengen X-team drept på den samme spilleklubben. En 18 år gammel mann ble pågrepet og var mistenkt for drapet, men ble satt fri igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag