RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Før deg som Paris Hilton

Sist oppdatert:
Tiden da vesker fungerte kun som oppbevaringsformål er fjern, det er nå et må ha-accessorie som setter sitt preg på antrekk og stil. En av vårens celebre vesketrender frontes av Paris Hilton.

Shopaholikernes første bud er å aldri putte sminkesaker og lommebøker i en plastpose og la den fungere som en veske. Sistnevnte har sørget for å svinge sin vei frem i motebildet; skofetisjister, vik for veskefanatistene!

Vårens vesketrender er varierte og innehar noe for enhver arm. Trine Rygh fra Morris i Bergen forteller at de store veskene fortsatt setter sitt preg i butikkhyllene. Det som også nå er stort er mønstrene; store sommerfugler og epler gir et fremblikk på våren, og fargespektrene limegrønt, rosa lilla og turkis minner om lysere tider. Turkis gjenspeiles også ellers i det kommende motebildet, der blant annet den etniske stilen spås å bli en hit.

Platic er ikke lenger fantastic, i hvert fall ikke som vesketekstur; strå og skinn utpekes som vårens materialer. Sistnevnte vil nok bli sett på mangt et motebevisst hunkjønn fremover, der både skinn i farger og i klassisk sort fremheves.

Store sorte skinnvesker er blant annet å se på trendikonet Kate Moss. Rygh spår at det kun er et tidsspørsmål før veskemerket Guess vil oppdages skikkelig i Norge. Guess er digert i utlandet og da spesielt i USA og Asia, og det hjelper nok sikkert også at Paris Hilton står som frontfigur for merket.

Rygh forteller videre at det ikke lengre er vanskelig å selge de litt dyrere veskene, man er villige til å gi mer for kvalitet og merkevarer.

De små hånholdte veskene er heller ikke gått i glemmeboken, og de henger nok litt igjen etter poncho-trenden. Rygh utelukker heller ikke at strass-detaljer fremdeles vil være å finne på vårens vesker, og det man ser er at en og samme veske kommer i flere størrelser og fasonger. Noe for enhver smak med andre ord, veskefanatist eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere