Gå til sidens hovedinnhold

Fra bensinstasjon til 33 nye leiligheter

Endelig ser det ut til at det har blitt en løsning på den gamle "problemtomten" på Brattlikollen. Nå er det klart for bygging av hus med hele 33 leiligheter i Sandstuveien 39.

BRATTLIKOLLEN: Opprinnelig var det bensinstasjon i Steingrimsvei på hjørnet mot Sandstuveien. Da denne ble nedlagt, fikk tomten status som opplagsplass/transittlager for gamle biler som skulle til utlandet inntil området ble ryddet og planer for boligbygging ble lansert.

Nå annonserer Ring Eiendomsmegling 33 selveierleiligheter 2- og 3-roms med høy standard. Heis fra garasje og gasspeis er noen av "skryte"-elementene i boligprospektet. Det er Profier som er eiendomsutvikler - samme firma som står bak den store utbyggingen ved Mortensrud senter. De står for prosjektet sammen med et firma som heter Brattlikollen A/S.

Vi utlyste disse leilighetene for en drøy uke siden, og allerede er det solgt 19 av de 33 så interessen er stor, sier Vegar Skredlund i Ring Eiendomsmegling.

Når begynner bygging og når kan boligene være ferdige?

Rammetillatelen er klar, og om alt annet går greit, regnes det med byggestart en gang til sommeren og innflyttingsdato en gang i fjerde kvartal 2009, forteller Skredlund.

Eiendommen som nå skal bebygges, er bare den som bensinstasjonen i sin tid lå på.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen