Gå til sidens hovedinnhold

Fra blomster til penisring

Penisringer og parvibratorer er på salgstoppen hos Kondomeriet når Valentines Day står for døra, og kjærligheten skal feires. - Kjærester, samboere og ektefeller liker å overraske sine kjære, og det med noe mer enn bare blomster og sjokolade, sier Beate Keiserud ved Kondomeriet.

OSLO: Butikksjefen for Kondomeriets nettbutikk forteller at bedriften legger godt merke til pågang rundt Valentinsdagen i både lokalet og nettbutikken.

– Glidemidler, massasjeoljer, sexy undertøy og parleker er produkter som øker salgsmessig rundt alle hjerters dag. Mange liker å krydre hverdagen litt ekstra, og gi hverandre gaver som begge kan ha glede av, forteller hun.

Keiserud påpeker at pågangen i deres ti butikker vil bli større enn på en vanlig torsdag. Men gode, serviceinnstilte ansatte blir det verken lange køer eller kaos.

Kondomeriet

Kondomeriets butikk er full av sprudlende overraskelser. Alt fra sexy kostymer til flørtende leketøy. (Foto: Kondomeriet)

– Valentine’s Day handler om å sette romantikk på agendaen, legge unna husarbeid og nyte hverandre. Levende lys, romantisk musikk og dessert på sengen skader heller ikke.

Les også: Valentine-dronningen: – Gi av deg selv!

Fullbooket for dagen

Restauranten Olivia på Tjuvholmen legger også godt merke til at den romantiske dagen står for tur. Med 200 bordreservasjoner gjør restauranten seg klar for Alle hjerters dag.

Olivia Tjuvholmen

Uteplassen på Olivia Tjuvholmen er minst like romantisk som det er innvendig. (Foto: Mithuna Vijayaratnam)

Det er mye pågang, og vi er faktisk fullbooket for dagen. Det er mange reservasjoner på bord for to med tre retters måltid. Jeg personlig mener Valentine’s Day kan være litt oppskrytt, men det er koselig å vise følelser for hverandre.

Dette sier Dani Laskemoen, servitør ved Olivia på Tjuvholmen. Der har han jobbet i 2 år, og pågangen har vært like stor hver gang.

- Jeg mener at kjærlighet er noe som burde vises hver eneste dag. Ikke bare en gang i året. Jeg snakker ikke i form av gaver, men bare det å vise omtanke for hverandre er mer enn nok.

– Blomster og vin imponerer de fleste!

Et annet sted i byen hvor romantikken blomstrer om dagen er på Finn Schjøll Blomster og Kranseforretning. Oscar Michael Nilson, blomsterhandler i forretningen er klar for dagen i dag.

Finn Schjøll Blomsterbutikk

Finn Schjølls blomsterbutikk er stappfull av fine gaver for Valentine’s day. (Foto: Mithuna Vijayaratnam)

Nilson mener det ikke er godt å vite hvordan det blir i butikken i morgen, men regner med at det blir mer enn på en vanlig ukedag.

– Jeg syntes Valentines Day er veldig hyggelig. Det er ikke alltid lett å vite hva man skal kjøpe, men litt pene blomster og en god flaske vin imponerer de fleste!

LES MER FRA UNGDOMSREDAKSJONEN


Les mer om Valentine's Day:

Temaside om Valentine's Day

– Si ja til alt og alle!

Valentine-dronningen: – Gi av deg selv!

UNGDOMSREDAKSJONEN
  • DittOslos Ungdomsredaksjon består av elever ved Bjørnholt videregående skole.
  • Ungdomsredaksjonen skriver om saker som opptar og engasjerer ungdom i Oslo.
  • Har du tips til Ungdomsredaksjonen? Send en e-post tiltips@dittoslo.no, skriv Ungdomsredaksjonen i emnefeltet.
  • LES MER FRA UNGDOMSREDAKSJONEN PÅ DITTOSLO.NO/UNG
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien