*Nettavisen* Nyheter.

Fra Jaggers klesskap

Foto: Indiska (Indiska)

Jade Jagger brukte egne klær da hun designet for Indiska.

(SIDE2:) Jade Jagger er datteren til The Rolling Stones-vokalisten Mick Jagger og Bianca Jagger.

Nå er hun aktuell som Indiskas nye ansikt og designer. 12. mai kommer hennes kolleksjon i norske butikker.

Se bilder nederst på siden.

Reiser mye
- Jade Jagger har hentet inspirasjon fra sine mange reiser. Hun har vært mye på Ibiza hvor hun har hus, og i Goa, India. Hun deler vår kjærlighet til India, sier pr-og informasjonsansvarlig Johanna Sörstrand ved Indiska til Side2.

Sörstrand beskriver Jaggers klær for Indiska som romantisk, viktoriansk, og understreker at det er mye håndverk og eksklusive materialer i kolleksjonen.

- Det er mye håndbroderier, og mer detaljer enn hva vi pleier å ha, sier Sörstrand.

Også interiør
Rockedatteren er glad i vintagekjoler, og har brukt sin egen garderobe som inspirasjon til kolleksjonen. Hun har blant annet hentet ideer til to av sine tunikaer fra sine egne favorittplagg. I Indiskas kommende kolleksjon kan du se Jaggers yndlingsplagg, som er en hvit tunika.

Jaggers kolleksjon inneholder ikke bare klær. Hun har også designet serveringsfat, mugge, hengekøye, pute og en stor lykt – alt inspirert av hennes opplevelser rundt om i verden, og utefra hva hun selv liker.

- Indiska har lenge tenkt på henne som en drømmeperson. Vi har tenkt på Jade i mange år, og tok derfor sjansen på å kontakte henne. Hun har noen svenske kompiser, derfor visste hun om oss, og hva Indiska står for. Jade og Indiska er en perfekt match, og hun er et perfekt stilikon, mener Sörstrand.

Ikke til Norge
Jade Jagger gjestet Oslo i fjor. Da ble hun hyret inn som vertinne på kjendisfest på Barbeint. Jade var også i hovedstaden i 2007. Da besøkte hun utestedet Cosmo.

Les mer: Jagger-datter festet i Oslo

Men når hennes kolleksjon slippes i Norge, Finland og Sverige så kommer hun ikke hit, men har valgt å gjeste sistnevnte land for klesslippet.

Mick Jagger er kjent for sine mange forhold, ekteskap og også barn. Jade Jagger er hans eneste datter fra ekteskapet med Bianca Pérez-Mora Macías (nå Bianca Jagger). Deres forhold varte til 1979.

Jade har tidligere jobbet som modell, og smykkedesigner. I de siste årene har hun drevet med livsstilskonseptet «Jezebel», som inkluderer musikk og mote.

HTML EMBED

Her kan du se Jade Jagger for Indiska:

3222

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.