*Nettavisen* Nyheter.

Fra knivtiltale til catwalken

Foto: DXD modellbyrå

Før Mildri Storlid skal overbevise retten om at hun knivstakk i selvforsvar, skal hun overbevise motehusene i Milano. Se bilder.

09.01.08 13:13

(iBergen.no) Tre bergensjenter som er i stallen til Dan DeVero i DXD Models, reiste i forrige uke til Milano. For én av modellene blir det en spesiell opplevelse. Mildri Storlid er nemlig tiltalt for å ha knivstukket sin ekskjæreste og må møte i Bergen tingrett senere i år.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fra knivstikking til catwalk
Det var i november 2006 at den gang nylig kårede Miss Bergen angrep sin ekskjæreste med kniv og stakk ham i skulderen, angivelig fordi eksen hadde prøvd å voldta en slektning av Storlid. Denne saken var oppe i retten nylig og eksen ble frifunnet. Nå gjenstår saken mot Mildri Storlid der hun står tiltalt for legemsbeskadigelse.

- Både vi og byrået vet om saken siden hun må møte i retten. Men dette har ikke hatt noen negative konsekvenser for henne, hevder Dan DeVero, som er modellagenten hennes.

Det at hun er tiltalt i en så alvorlig straffesak stanser henne ikke fra å kunne jobbe utenlands, ifølge politiet. Saken er foreløpig ikke berammet.

Debuterer utenlands
Ivanna Petrova er debutanten på den internasjonale scene. Hun slo igjennom med å bli nummer to i Top Model. Nå venter oppdrag i Milano på 17-åringen som sammen med Helene Hansen og Mildri Storlid har signert for det internasjonale modellbyrået Spry Models.

Helene Hansen er ikke ukjent med jobbing i utlandet og har tidligere blitt brukt av flere store motehus.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Hun har vi stor tro på kan bli en av våre nye og beste modeller. Hun har alle de riktige målene og størrelsene som markedet ønsker denne sesongen, sier DeVero.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.