RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra permisjon til varetektsfengsel

Sist oppdatert:
32-åring ble onsdag pågrepet for voldtekt og seksuell omgang med en 15 år gammel jente. Nå er han varetektsfengslet i fire uker.

Den 32 år gamle mannen som ble pågrepet og siktet for voldtekt av en 15 år gammel jente er i Tønsberg tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- besøkskontroll. Fengslingen er begrunnet i fare for gjentakelse og bevisforspillelse, heter det i en melding fra Vestfold politidistrikt.

Mannen som soner en lengre dom på ni år for seksualforbrytelser, skal ifølge politiet ha voldtatt jenten mens han var på permisjon.

- Vi er av den oppfatning av at mannen har dratt rett fra fengselet for å møte jenta, fortalte politiadvokat Lise Dalhaug Øhrling til Nettavisen torsdag.

Den unge jenta skal mannen ha kommet i kontakt med via Internett. Mannen har trolig kjørt direkte fra fengselet og til det stedet der han møtte jenta, opplyser politiet.

Han tok henne derfra med i en bil og kjørte til et skogsområde, hvor han skal ha voldtatt fornærmede.

Dagbladet skriver at mannen i 2007 ble dømt til ni års fengsel for overgrep mot totalt 13 jenter. Åtte av disse skal ha vært mindreårige. Seks av jentene skal ha blitt voldtatt, mens de resterende skal ha blitt utsatt for andre sexovergrep av brutal art.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere