Gå til sidens hovedinnhold

Fra ryddegutt til Årets kjøpmann

Mehmet Tekinøz på Meny Bogstadveien har fått bransjens gjeveste pris.

MAJORSTUEN: Dette er virkelig gøy, sier den storfornøyde og stolte butikksjefen. Butikken har mottatt flere priser. I fjor ble de kåret til årets kjøttavdeling, i Oslo by.

For nesten 20 år siden hadde Mehmet sommerjobb i samme butikk, men sjefen hans var så fornøyd med han, at han ble tilbudt fast stilling når sommeren var over. Siden den gang har Mehmet tråkket seg oppover i Meny-systemet. Han har vært butikksjef i flere butikker, og for to år siden kom han tiilbake der han en gang startet sin karriere. Nemlig avdelingen i Bogstadveien.

Dette er nok en av de vanskeligste butikkene å drive, mener Mehmet.
Han begrunner sin påstand med beliggenheten - Oslos dyreste handlegate - og derfor også de mest krevende kundene.

Meny står for kvalitet og service, og det må vi levere til kundene våre. Derfor krever jeg mye av mine ansatte også, sier han. Men, legger han til, det er tydelig at de trives her, for vi opplever lite gjennomtrekk av personale. De jobber her lenge, og det er positivt for både meg og kundene.

Prisen deles ut til en daglig leder i butikk som har utmerket seg på ett eller flere områder, helt uavhengig av kjedetilhørighet. Handelsbladet FK står bak kåringen, men vinneren pekes ut av en jury der både industri, presse og andre med gode kunnskaper om bransjen deltar.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten