RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Sheffield til Manchester

Sist oppdatert:
Flere nye signaturer er på plass.

sheffield nettavis 562
sheffield nettavis 562

.

Bjørn Heidenstrøm ruller videre i retning Sør-Afrika. Nå har han kommet til England, der han i sin tid var proff i Leyton Orient.

Lørdag ble hardhausen fra Herøya presentert på indre bane da Sheffield United møtte Watford. Heidenstrøm beskriver hendelsen i bloggen theshirt.no:

”Lenge siden de sluttet med stålproduksjon, byen er fin og Bramall Lane gjorde alt. Jeg og min venn sykkelen var ute på banen tre ganger, bra speaker!, og med 24.000 på tribunen, så blir det fokus. Selveste Sjefsdirektør på lagbildet og til høre på er selveste Brian Deane. Beste melding fra en med glimt i øyet var når jeg gikk av banen og speaker sier “Vi ønsker Bjorn lykke til videre mot Sør Afrika de neste 9 måneder” – da kommer det fra en gubben på ståtribunen; “Hey få deg en jobb!” ¿:-)

Flott vinkling inn på Flykninghjelpen og Uniteds største fan gav meg seng, mat, og klesvaks (og kona leverte tilbake underbuksene med strykekanter!).”

Nå går ferden mot Manchester og du kan henge med på The Shirt Facebookgroup eller følge turen på theshirt.no .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere