RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Singapore til Oslo Børs

Sist oppdatert:
Det singaporske offshorerederiet Ezra Holdings jobber nå med å plassere sitt datterselskap EOC i det norske aksjemarkedet.
Singaporebaserte Ezra Holdings ønsker å hente innn 43,3 millioner dollar i en rettet emisjon i sitt datterselskap EOC fra det norske markedet.

I første omgang sikter offshorerederiet mot en plassering av EOC på OTC-listen til Oslo Børs, men ambisjonen er en notering på Oslo Børs i løpet av året. EOC er Ezras produksjon og konstruksjonsvirksomhet.

Ezra vil beholde 88 prosent av aksjene i EOC etter den første emisjonen, men åpner for å la eierandelen falle under 50 prosent frem til en børsnotering mot slutten av året. Spredningen skal skje gjennom en utdeling av EOC-aksjer til Ezras aksjonærer.

EOC skal i kjølvannet av emisjonen kjøpe en enhet for flytende produksjon (FPSO) fra morselskapet, samt et tungløfts/rørleggingsfartøy og to tungløftskranerlektere.

Exras hovedvirksomhet ligger innen supply og rederiet besitter en flåte av ankerhåndteringsfartøyer i tillegg til enhetene som nå legges inn i EOC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere