RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Statoil til Røkke

Sist oppdatert:
Nina Udnes Tronstad blir ny administrerende direktør i Aker Kværner Verdal.
Konserndirektør for helse, miljø og sikkerhet, Nina Udnes Tronstad forlater Statoil for å begynne som administrerende direktør i Aker Kværner Verdal. Dermed mister Helge Lund & Co en kvinne i konsernledelsen.

- Nina har en lang og sterk karriere bak seg i Statoil. Hun har arbeidet innen en rekke områder i selskapet, så vel i operativ virksomhet som i stabs- og støttefunksjoner, kommenterer konsernsjef Helge Lund i Statoil.

Hun begynte i Statoil i 1983, og har hatt en rekke lederstillinger i konsernet og i datterselskapene i Danmark og Sverige. Udnes Tronstad har sittet i konsernledelsen med ansvar for helse, miljø og sikkerhet siden april 2005.

- Nina har vist evne til å skape resultater over et bredt spekter. Når hun ved denne anledning velger å finne nye utfordringer utenfor Statoil, retter jeg en stor takk for den innsats hun har gjort for konsernet og ønsker jeg henne lykke til med nye utfordringer, sier Lund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere