RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra studineflørt til familieferie

Sist oppdatert:
Hugh Grant slappet av på ferie med eksen Elizabeth Hurley.

(SIDE2): Det har stormet rundt den britiske kjekkasen Hugh Grant etter at historien om hans flørt med den norske studinen Caroline Hargreaves gikk verden rundt.

Grant var i Skottland og spilte golfturnering, og etter endt dag møtte han en gjeng studenter fra St. Andrews-universitetet, blant dem norske Caroline, på puben. Etter pub-besøket ble stjernen med studentene på fest, og bildene fra festen ble publisert i tabloidavisen The Sun.

Les mer om det her:- Jeg har kyssa Hugh Grant

Nå ser det ut til at Grant tar livet litt mer med ro, og slappet i helgen av med ekskjæresten Elizabeth Hurley, hennes ektemann Arun Nayar og sønnen Damian på en familieferie på vakre Seychellene.

Daily Mail har bilder som viser at de to tydeligvis har beholdt et godt og nært vennskap, selv om Liz har giftet seg på nytt. Avisen skriver også at Hugh visstnok går veldig godt overens med Arun, som Liz giftet seg med tidligere i år. Dermed sa Hugh glatt ja-takk til en ferie med ekteparet de de inviterte ham.

- Hugh slappet fullstendig av med Elizabeth og familien på ferien, og det var tydelig fra hvordan de forholdt seg til hverandre at de fortsatt er veldig gode venner, sier en kilde til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere