RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Tippeligaen til Bundesliga og Premier League

Mange Tippeliga-klubber benyttet anledningen til å servere supporterne en skrøne på 1. april. Odd hevdet at deres nigerianske spiss Bentley snart går gratis til en av de engelske toppklubbene, mens Aalesunds lokalavis Sunnmørsposten mente å vite at Kjetil Rekdal forlater klubben til fordel for Hertha Berlin og tar med seg keeper Anders Lindegaard.

Også Lillestrøm meldte om en overraskende overgang og varslet at senegaleseren Mamadou Diallo, som tidligere har gjort suksess i Vålerenga-drakta, skal gjøre et sensasjonelt comeback for LSK. I Drammen offentliggjorde Strømsgodset at håndballspilleren Glenn Solberg er klar for klubben. Solberg skal sitte på benken for å komme inn i sluttminuttene og kaste innkast.

Her på siden meldte vi at det skal legges kunstgress på Ullevaal stadion umiddelbart på grunn av den skandaløse kvaliteten på gressteppet. Direktør Pål Breen var positiv, mens Martin Andresen ikke var like fornøyd.

Les spøken her

Dagbladet rangerte klubbenes 1. aprilspøker. Vålerenga fikk terningkast seks og topper tabellen. Les hele vurderingen her.

Stabæk hadde en slags omvendt variant av Vålerenga. I følge Bærum-klubbens hjemmeside oppdaget brassen Diogo naturgress i kunstgresset på Telenor Arena da han skulle knyte skolissene. Fylkesagronom Hauk Landsverk forklarer at det er flis og hesteavføring som har kompostert seg i kunstdekket etter Oslo Horse Show som danner grobunn for naturgress.

Kongsvinger meldte på sine hjemmesider at NFF beslaglegger 80 sesongkortplasser under neste kamp på Gjemselund for å få plass til prominente gjester fra Island, mens man i Haugesund frykter at kamper må flyttes til Stavanger på grunn av for dårlige VIP-fasiliteter på Haugesund stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere