RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Transocean til Røkke

Sist oppdatert:
Aker Drilling har hentet ny konsernsjef og driftsdirektør fra Transocean. Les mer her:
Aker Drilling har ansatt Geir Atle Sjøberg som konsernsjef i Aker Drilling. I tillegg er Rune Askeland ansatt som driftsdirektør. Med dette går byggingen av det nye boreselskapet inn i en ny spennende fase, melder selskapet.

- Vi er svært tilfreds med at Geir Atle Sjøberg og Rune Askeland nå er om bord. Dermed er vi klare til å ta fatt på neste viktige oppgave som er å etablere en organisasjon for drift av riggene samt intensivere markedsarbeidet, sier Leif-Arne Langøy, styreformann i Aker Drilling.

Sjøberg kommer fra stillingen som daglig leder for Transoceans virksomhet i Norge. Askeland er Operations Manager i samme selskap. De siste årene har de vært sentrale i oppbyggingen av Transoceans norske virksomhet, som i dag utgjør den største flåten av halvt nedsenkbare rigger på norsk kontinentalsokkel.

- Vi registrerer stor interesse for Aker Drilling-riggene i markedet og gleder oss til å ta fatt på arbeidet å bygge en førsteklasses organisasjon for å møte kundenes og eiernes forventninger. Disse avanserte riggene har et sikkerhetsaspekt og en kvalitet som gjør dem svært attraktive for våre framtidige kunder, og de vil i tillegg tiltrekke seg det beste personell i bransjen, sier Sjøberg som ventes å tiltre i nær framtid.

Frederik Steenbuch fortsetter som markedsdirektør i selskapet. Martinus Brandal som har vært fungerende konsernsjef i Aker Drilling siden etableringen, tiltrer som ny konsernsjef i Aker Kværner 1. juli 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere