RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Vålerenga til Brann

Sist oppdatert:

Bjørn Heidenstrøms kjempedrakt drar på turne i fotball-Norge. Siste søndag dekket den hele midtsirkelen på Ullevaal i pausa i storkampen Vålerenga-Brann. I dag ankom drakta Bergen der den ble tatt i mot av Brann-spillerne på treningsfeltet.

"The Shirt" er verdens største fotballtrøye bestående av signerte drakter som Bjørn Heidenstrøm samlet inn da han syklet fra Norge til Sør-Afrika. Samtlige norske Tippeligaklubber er representert sammen med drakter fra store og små klubber fra hele verden.

Drakta var sentral da Soccer Stadium i Pretoria ble åpnet før fotball-VM i Sør-Afrika. Den er et symbol på fotballens samlende kraft, og nå håper Bjørn Heidenstrøm at drakta kan være med på å mobilisere fotball-Norge i forbindelse med årets TV-aksjon 24. oktober som dreier seg om å hjelpe mennesker på flukt. ¿¿Fra Bergen skal drakta skal videre til Stavanger og Viking. Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24. oktober.

Følg drakta på theshirt.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere