*Nettavisen* Nyheter.

Fra Vålerenga til Russland

St. Petersburg er neste stopp.

01.07.09 12:01

- Panzer-Hagen! Har du Kompis i St. Petersburg med sofa eller teltplass? Tror jeg er der om 4-5 dager, skriver Bjørn Heidenstrøm i bloggen sin på theshirt.no .

Heidenstrøm er på vei til Sør-Afrika på to hjul. Etter en fin reise gjennom Sverige og Finland, tråkker han nå i retning St. Petersburg.

- The Shirt og kampanjen ”Forget me not” har hatt kanondager i Sverige. Jeg sitter på fergen til Helsinki og er pakket med inntrykk. Teltplass ved hull 4 tok seg raskt opp. Karlstad ga en liten haik (Takk Ulf!), Ørebro SK lånte bort en feltseng (takk Peter!), og Køping FF høynet med ekte seng (takk Tord!) og så kom jeg til min ”polare” Mats og der startet magien (lager en statue av deg!), skriver Heidenstrøm i bloggen sin.

Besøket i Stockholm resulterte i 100 signerte drakter før turen gikk videre til Finland der kameraten Jarkko ventet. Fra bloggen på theshirt.no:

”Jarkko sier;

”sett deg i bilen vi skal kjøre 160 KM vest før vi kjører 160 KM øst”

Så sier Jarkko:

”du skal spille en kamp og vi skal hente drakter – du skal spille midtbane – og så møter du en journalist”

Kampen blir ikke TV sendt.. Det er to tilskuere og en hund på sidelinjen.

På tro og ære; – vi ligner litt på Brasil i 1970, en smule blandet med 78 årgangen til Liverpool FC. Jarkko løper som finske vinder og Juha på backen stopper alt. Gorgo finter på topp og kula går til rette grønne mann hele tiden. Hunden bjeffer helt klart for oss og vi gruser den steinharde motstanden 2-1. Det eneste som gjenstår er å beskrive eget spill. Det lignet litt på Keegan i rykket, på Zico i skuddsituasjoner og helt klart på Diego Armando i mottak og medtak¿.. Helt ærlig og ti kniver i hjertet hvis de to tilskuerne eller hunden sier noe annet¿”

Neste stopp er altså St. Petersburg. Følg Bjørn på reisen på theshirt.no .

Hvis du vil bidra med en drakt til The Shirt-prosjektet kan du sende den til: The Shirt, Haugenbakken 12 B, 3475 Sætre

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.