*Nettavisen* Nyheter.

Fransk avis: - Hollande og Trierweiler skiller lag

Paris (NTB-Reuters): En fransk ukeavis melder lørdag at den franske presidenten og hans samboer går hver til sitt. Nylig ble François Hollandes forhold til en skuespiller avslørt.

25.01.14 12:26

- Det er ventet at Hollande kunngjør at det er slutt mellom ham og samboer Valérie Trierweiler lørdag, skriver Journal du Dimanche og melder at det vil komme en pressemelding om dette i løpet av dagen.

Trierweiler, som har vært Hollandes partner siden 2006, reiser søndag til India på et veldedighetsoppdrag, og presidenten ønsker ifølge avisen å avslutte saken før det.

Journal du Dimanche, som omtales som en respektert avis og har et opplag på rundt 300.000, oppgir ingen kilde til informasjonen om at det er ventet en kunngjøring fra Elysee-palasset. En talsmann for presidenten ønsker ikke å kommentere opplysningen, mens Trierweilers talsperson ikke har vært tilgjengelig.

For to uker siden trykket bladet Closer påstanden om at Hollande hadde et forhold til skuespiller Julie Gayet, og at han blant annet kjørte scooter gjennom Paris-natten for å besøke henne.

Hollande er den minst populære presidenten i Frankrikes nyere historie, blant annet fordi han sliter med å få bukt med den høye arbeidsledighet i landet. Populariteten steg noe rett etter at forholdet til Gayet ble kjent. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.