RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fransk politi jakter på opptil seks terrormistenkte

I TYRKIA: Bilde av den etterlyste Hayat Boumeddiene tatt av overvåkingskamera på flyplassen i Istanbul 2. januar. Hun er en av de som er etterlyst etter terrorangrepet i Paris sist uke.
I TYRKIA: Bilde av den etterlyste Hayat Boumeddiene tatt av overvåkingskamera på flyplassen i Istanbul 2. januar. Hun er en av de som er etterlyst etter terrorangrepet i Paris sist uke. Foto: Handout (Reuters)
Sist oppdatert:
Fransk politi tror det kan være så mange som seks mistenkte på frifot etter terrorangrepene i Paris.

PARIS (NTB-AFP): To franske polititjenestemenn sier mandag at en av de mistenkte er observert kjørende i en bil som er registrert på enken etter en av de drepte gjerningsmennene.


Franske myndigheter leter nå i Paris-området etter en Mini Cooper som var registrert på Hayat Boumeddiene, skriver AP videre.

Boumeddiene er selv etterlyst i forbindelse med terrorangrepene, men hun har trolig vært i Tyrkia fra 2. januar og deretter dratt videre til Syria 8. januar.

Hvilken tilknytning de øvrige mistenkte antas å ha hatt til angrepene i Frankrike i forrige uke, er ikke kjent.


Statsminister Manuel Valls sa tidligere mandag at det jaktes på mulige medhjelpere etter angrepene som kostet 17 mennesker livet i forrige uke.

– Vi mener det trolig finnes medhjelpere. Jakten fortsetter, sier statsminister Valls til fransk radio.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere