RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frasier i motvind

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Frasier skal sende radioprogrammet sitt fra byen Spokane, men det er ikke innbyggerne i byen glade for. Snarere tvert imot.

Frasiers radioprogram skal få nye lyttere i Spokane, og det er med brask og bram at programlederen annonserer at han og Roz skal ha sin første sending derfra.

Under en pressekonferanse i Spokane blir Frasier klar over at han skal erstatte den lokale radio-kongen Neil Sullivan, og at lokalbefolkningen liker dette svært dårlig. «Sully» er en institusjon i seg selv, noe han får smertelig erfare når radiohelten stikker innom Frasiers pressekonferanse.

Sinte lyttere

Selv om pressekonferansen gikk dårlig, og til tross for at avisene har karikaturtegninger av Frasier dansende med djevelen på «Sullys» grav, er Frasier ikke foreberedt på den massive kritikken han får på direkten fra innringerne.

Roz innser at hun må gjøre noe drastisk for å vise at Frasiers form for terapi kan være til hjelp, og slår selv på tråden fra produsent-stolen og legger ut om problemene hun sliter med etter at kjæresten Roger har gjort det slutt.

På TV 2 mandag 22. november 2004 kl. 23.05.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere