RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fred. Olsen Energy bekrefter storlån

Sist oppdatert:
Fred. Olsen Energy bekrefter nå at selskapet har plassert et konvertibelt lån på 435 millioner kroner
Finansavisen skrev tidligere på onsdag at Fred. Olsen Energy ville hente inn 500 millioner kroner i et konvertibelt lån. Senere på onsdagen meldte selskapet at de hadde hentet inn 435 millioner i et konvertibelt obligasjonslån.

I alt 376 millioner korner av det konvertible lånet er tegnet gjennom en privat plassering tilbudt investorer som omfatter selskapets største aksjonærer som til sammen innehar ca. 86,5 prosent av selskapets utestående aksjekapital pr. 2. mars 2004

Fred. Olsen-selskapene Ganger Rolf og Bonheur tegnet seg for sin forholdsmessige andel av det konvertible lånet, totalt 275 millioner. Samtidig har selskapene garantert fulltegning av sin forholdsmessige andel av den etterfølgende offentlige emisjonen på 59 millioner kroner.

Lånet gir rett til å konvertere obligasjoner til aksjer til kurs 68 kroner pr. aksje. . Konverteringsretten vil utløpe 28. februar 2009 og renten på lånet er satt til 4,5 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere