RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fred. Olsen fortsatt uten formell bekreftelse(Ny)

Sist oppdatert:
Fred. Olsen Energy opplyser i formiddag at de fortsatt ikke har mottatt noen formell bereftelse på at de er tildelt en viktig borekontrakt fra indiske ONGC
Nytt: Kommentarer fra adm. dir i FOE

En rekke indiske aviser, samt ONGCs egen nyhetstjeneste har skrevet og sitert kilder i det indiske oljeselskapet på at FOE har blitt tildelt dypvannskontrakten.

- Vi har snakket med dem, og konfrontert dem med deres egen hjemmeside, men de svarer at de ikke foreliger noe formelt, sier adm. direktør Helge Haakonsen i FOE til iMarkedet i ettermiddag.

- De har ingen kommentar til det som står, og opplyser at de er i en prosess som går sin gang, sier Haakonsen, som fortsatt krysser fingerene for en formell bekreftelse.

FOE-aksjen handles i ettermiddag på 23 kroner, opp 1,3 prosent fra mandag.

FOE opplyste i en børsmelding i tirsdag at dersom de blir tildelt kontrakten, så ligger bruttoverdien på 386 millioner dollar inkludert mobilisering og integrerte tjenester. Riggdelen vil utgjøre omkring 50 prosent av dette, opplyses det. Det er FOEs boreskip Belford Dolphin som skal være tildelt den treårige kontrakten.

FOE er opp 3,5 prosent i tidlig handel på børsen tirsdag, blant annet som følge av nye bekreftelser fra ONGC-kilder på at FOE er tildelt kontrakten. Blant annet skriver ONGCs egen presseavdeling ifølge Stocklink, om kontrakten på oljeselskapets hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere