Gå til sidens hovedinnhold

Fredag inn i internasjonalt nettverk

Fredag Reklamebyrå er valgt som norsk representant i det verdens største byrånettverk for direktereklame.

Fredag Reklamebyrå er et reklamebyrå med spisskompetanse innen dialogmarkedsføring. Nå har de blitt valgt som norsk representant og partner i InterDirect Network, verdens største nettverk av uavhengige byråer innenfor direct marketing og CRM.

– Dette nettverksamarbeidet gjør det mulig for oss å hente internasjonal inspirasjon, utveksle strategisk og kreativ erfaring, lokal markedskunnskap og samarbeide om løsninger i kampanjer med hvert enkelt land som er involvert, sier styreleder og konsulent Hans Christian Bjørkto i Fredag Reklamebyrå i en pressemelding.

Byrånettverket ble startet i 1988, og har 17 medlemmer i Europa, USA og flere land i Asia. Ifølge Fredag knytter InterDirect Network løpende til seg nye medlemmer og har ambisjoner om global dekning.

- Spesielt har InterDirect Networks gode dekning i Europa med meget profesjonelle og erfarne byråer vært viktig for vårt valg om å bli med i dette nettverket. Fredag har tidligere løst kampanjer på europeisk nivå, og har fått nye forespørsler fra kunder om å løse internasjonale kampanjer, sier Bjørkto.

Han viser til at de etter å ha sett på flere mulige løsninger for å styrke seg internasjonalt, kom frem til at partnerskap i IDN gjør dem best i stand til å svare på utfordringene fra kundene sine.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto