RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freddy gir ut selvbiografi

Sist oppdatert:
Han tapte et veddemål, og måtte skrive om seg selv. Gyldendal ble imponert, og i løpet av året er Freddy dos Santos klar med sin selvbiografi.

Les utdrag fra Freddys selvbiografi her.

- Er du overrasket?

- Ja – erru gæern, sier Freddy til vif-fotball.no.

Freddy har vært fast gjest i NRKs radioprogram FK Fotball på P3, og i høst tapte han et veddemål i forbindelse med kampen mot Lyn. Dermed ble veien til forfatterskapet kort.

- Vi er veldig fornøyd med det første utdraget han har sendt oss. Snart skal vi presentere dette for Norges tre største forlag, og vi begynner å få troa på at noen av de slår til, sa programlederne i FK Fotball Aleksander Schau og Thomas Aune i høst.

Gutta fikk rett!

Flere forlag ville sikre seg Freddy – og Gyldendal er nå enige med Vålerenga-profilen om å gi ut bok.

- Jeg kan ikke bare sette meg ned å dikte. Jeg må jo huske tilbake. Men jeg har sagt til forlaget at jeg ikke skal være noen sladrehank i fotballmiljøet. Men litt galgenhumor får vi plass til, sier forfatterdebutanten som skal få hjelp av Schau og Aune i P3 til å komme i mål med selvbiografien som trolig er klar for salg på tampen av sesongen.

Freddy trodde aldri han skulle ende opp med å gi ut selvbiografi da han inngikk veddemålet. Jeg hadde tre valgmuligheter, og valgte å skrive en side om meg selv som vi skulle sende til de tre største forlagene. At det ender opp med bokutgivelse var aldri i mine tanker, sier Freddy, som har lært av veddemålene.

- Dette har eskalert. I starten veddet vi om en kasse cola. Nå må jeg konsentrere meg om å bygge veddemålene ned igjen, sier Freddy.

Les utdrag fra Freddys selvbiografi her.

Se Freddys taxitur med Aleksander Schau i vinduet under. Flere taxiturer finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere