RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freddy i 300

Sist oppdatert:
Ny milepæl for Vålerenga-veteranen.

Se intervju med Freddy her

For fjerde år på rad reiser Vålerenga hjem fra Stavanger med tre poeng.

- Det er helt strålende og selvfølgelig en perfekt start på sesongen. Men, vi må nok innrømme at vi har hatt en del flyt i disse kampene her i Stavanger de siste åra, sier Freddy dos Santos til VIF TV etter kampen.

- Det er knallhardt arbeid og vi fikk ikke spillet vårt til å flyte i dag og Viking dominerte ballen. Vi får gi et godt lag kreditt for innsatsen, men i dag scoret vi måla.

Selv om Viking hadde mye banespill og presset Vålerenga bakover skapte de ikke veldig mange store målsjanser.

- Vi stod godt bak der i dag. Jeg leste et sted at forsvarsfireren til Vålerenga hadde spilte langt over evne i hele fjor, så da begynte vi vel over langt evne i år også da, sier han med et smil.

Ny milepæl

dos Santos spilte sin 300. obligatoriske Vålerenga-kamp mot Viking, og ligger nå på toppen av lista over flest bekreftede kamper for klubben.

- Det er veldig stort for min del. Alle kampene har kanskje ikke vært like gode, men jeg er veldig stolt av å ha spilt de 300, sier han.

Se intervju med Freddy her

Se oversikten over antall kamper i Vålerenga her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere