RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freddy i blanke messingen

I dag er Freddy dos Santos siste dag som Vålerenga-spiller. I går ble han hedret av Vålerengas mest trofaste og fikk fast plass på Valle for evig og alltid.

En epoke er over. Søndag kl. 18.00 tar vi farvel med Freddy dos Santos på Ullevaal.
Kjøp billetter til kampen mot Stabæk her

Når Vålerenga trener i Bingen på Valle følger en trofast gjeng Vålerenga-supportere hvert spark på ballen fra sin faste plass på verandaen utenfor Brakka. Mange av dem følger Vålerenga verden rundt. Er Vålerenga på treningsleir i Tyrkia, Fagernes eller på La Manga er gutta der. Det spiller ingen rolle om det er europacupkamp i Hellas eller treningskamp i femten minusgrader mot Follo på Ski stadion, gutta er der uansett. Med sin væremåte og klubblojalitet er Freddy dos Santos definitivt en spiller etter deres hjerte. Lørdag formiddag hadde han sin siste trening med Vålerenga og etter økta fikk han den største anerkjennelsen gutta på sidelinja kan gi, fast plass med eget messingskilt på "VIP-tribunen" utenfor Brakka.

Se Freddy skru opp skiltet i videovinduet under

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere