RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freddy-magasinet

Ukens magasin på VIF TV er i sin helhet viet Freddy dos Santos som spiller sin siste kamp i VIF-drakta mot Stabæk søndag. Bli med når vi tar farvel med en Vålerenga-legende.

Se Freddy-magasinet her

En epoke er over. Søndag kl. 18.00 tar vi farvel med Freddy dos Santos på Ullevaal.
Kjøp billetter til kampen mot Stabæk her

Freddy dos Santos ble kretsmester for Vålerenga som lilleputtspiller i 1987. Han har vunnet seriegull, to seriesølv og en seriebronse med Vålerenga. I tillegg har han to NM-gull som VIF-spiller. Ingen har spilt flere obligatoriske kamper for Vålerenga enn Freddy dos Santos, i tillegg topper han lista over spillere med flest toppseriekamper og flest europacupkamper.

I denne spesialutgaven av Vålerenga-magasinet har vi tatt turen inn i det aller helligste på Valle, materialforvalterens kontor, der bare spillere og støtteapparat har tilgang. I samtale med Arild Rønsen snakker Freddy dos Santos om sine opp- og nedturer i fotballkarrieren, om følelsene for Vålerenga og om livet fremover. I tillegg vanker det hilsener fra fotball-Norge.

Se Freddy-magasinet her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere