*Nettavisen* Nyheter.

Fredheim Holm er spilleklar

VIF-kapteinen er friskmeldt foran 16.mai-kampen mot Fredrikstad.

Fjorårets sølvvinner i Tippeligaen kommer til Ullevaal 16.mai, og har med seg en 3-0-seier hjemme mot Tromsø fra forrige seriekamp.

- Fredrikstad har trøblet litt med skader i inngang til sesongen men er tilnærmet skadefrie nå. De er i bedre slag og i bedre form enn hva de var i starten av sesongen, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

- Men det er vi også, så det er egentlig litt betegnede for begge lag.

Han forventer en tøff motstander for Vålerenga på fotballens festdag.

- De vant sølv i fjor og har omtrent hele laget minus Tarik inntakt. De er et godt lag i Tippeligaen.

Må bygge videre

Vålerenga vant også 3-0 i forrige seirekamp, borte mot Molde og har også med seg 6-1-seieren i cupen mot Verdal med seg.

- Det er viktig å bygge videre på følelsen av å vinne kamper, uansett om det er mot Molde eller Verdal. Vi ønsker å komme inn i en god flyt og vinne flere kamper etter hverandre.

- I en jevn Tippeliga er det viktig og det er viktig for selvtilliten. Det handler om å omstille fra gang til gang og være sultne på å gjøre det igjen, avslutter han.

Daniel Fredheim Holm har måttet stå over Vålerengas to siste kamper på grunn av en hofteskade, men har trent denne uken og er friskmeldt til lørdagens kamp.

Diskutér kampen her

Vålerengas tropp mot Fredrikstad: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 André Muri, 5 Erik Hagen, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 17 Mohammed Fellah, 19 Dawda Leigh, 20 Mostafa Abdellaoue, 23 Kristofer Hæstad, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh

Klikk her for å kjøpe billetter til kampen

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.