RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredly sniker seg ut av GGS (Ny)

Sist oppdatert:
Investoren Arne Fredly har solgt aksjer i GGS den siste tiden. Slik kommenterer Fredly nedsalget. Les mer her
(Ny: Kommentarer fra Fredly)

En aksjonæroversikt fra GGS viser at mellom 28. februar til 7. mars har Arne Fredly solgt 300.000 aksjer i seismikkselskapet.

Dermed har Fredly, gjennom sitt investeringsselskap Atlas Capital Management, solgt seg betraktelig ned i selskapet. 17. november i fjor meldte Fredly om at han hadde kjøpt 3,6 millioner aksjer i selskapet - tilsvarende 9,9 prosent.

Nedsalget bekreftes av Fredly selv, overfor iMarkedet.no.

I aksjonærlisten oppdatert 7. mars står Fredly oppført med 1,7 millioner aksjer, tilsvarende 4,02 prosent av de utestående aksjene.

Men det har ikke kommet noen flaggemelding fra Fredly om at han har solgt, noe han plikter å gjøre dersom hans eierandel kommer under 5 prosent av aksjene i selskapet.

Fredly opplyser imidlertid overfor iMarkedet.no at det var en emisjon som var årsaken til at han kom under flaggegrensen i GGS.

- Det stemmer at jeg har solgt aksjer, men når man ikke deltar i en emisjon og blir vannet under 5 prosent, da skal man ikke flagge. Dette har jeg sjekket opp med Oslo Børs og Kredittilsynet, sier Fredly på telefon fra London til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere