RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredriksen fester grepet

Sist oppdatert:
SeaDrill og John Fredriksen har kjøpt seg ytterligere opp i Mosvold Drilling, og byr nok en gang på hele selskapet. Les mer her:
SeaDrill Limited melder i dag at de på fredag kjøpte 14.549.085 millioner aksjer i Mosvold Drilling. Etter dette kjøpet har dermed SeaDrill 49,99 prosent av alle de utestående aksjene i Mosvold Drilling.

John Fredriksen og SeaDrill hadde tidligere 40,13 prosent av aksjene i Mosvold Drilling, og har også tidligere lagt inn et bud på hele selskapet.

SeaDrill skriver i meldingen at de vil fremsette et nytt tilbud på alle aksjene i Mosvold Drilling. Denne gangen er de villige til å betale 17 kroner for en Mosvold Drilling-aksjen. SeaDrill har tidligere fremsatt et frivillig tilbud på alle Mosvold Drilling aksjene, da var budet 14 kroner per aksje.

Dagens nye tilbudspris er lik tegningskursen som ble satt i en emisjon som Mosvold gjennomførte tidligere i år.

I meldingen fra SeaDrill heter det at de har planer om å beholde Mosvold som et selvstendig selskap, hvis de bare oppnår et begrenset antall aksepter på tilbudet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere