RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredriksen solgte i Eitzen(Ny)

Sist oppdatert:
Skipsreder John Fredriksen har tatt en kjappgevinst i Camillo Eitzen & Co etter salget av kjemikalietankrederiet Naviera Quimica til Eitzen
Nytt: Salget er bekreftet

Før børs i dag omsatte meglerhuset Pareto Securities internt Fredriksens post på 1.397.310 aksjer i Eitzen. Fredriksen fikk aksjene som deloppgjør i forbindelse med at han solgte sitt spanske kjemikalietankrederi til Eitezen tidligere i sommer.

Kosnernsjef Axel C. Eitzen bekrefter i formiddag overfor TDN FInans at Fredriksen har solgt posten. Han opplyser videre at Fredriksen hadde et ønske om kontanter allerede da salget av Naviera ble gjort, og har gjennom salget fått innfridd ønsket.

Fredriksens investeringsselskap Zucomo Investments I fikk posten utstedt på kurs 35 kroner, og den er nå solgt på kurs 37 kroner. Posten utgjør knappe 4,4 prosent av aksjene i Eitezen som kontrolleres av konsernsjef Axel C. Eitzen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere