RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freeman må opereres

Sist oppdatert:
Morgan Freeman er ved godt mot etter den alvorlige bilulykken i helgen.

(SIDE2:) Det var klokken 23.30 søndag kveld at Morgan Freeman (71) og hans passasjer, Demaris Meyer var utfor ulykken.

Bilen skal ha kjørt ut av veien like øst for Mississippi highway, og bilen ble så ødelagt at begge passasjerene måtte bli skåret ut av vraket.

Skal opereres
Nyhetsagenten Splash skriver at Freeman skal foreta en operasjon tirsdag, for å få fikset på skadene han fikk. Skadene som anses å være alvorlige er en knekt albue, knekt arm og en skadet skulder.

Morgan Freemans talskvinne, Donna Lee, sier i en pressemelding at skuespilleren er ved godt mot og ser frem til komme sterkere tilbake.

- Han kommer til å gjennomgå en liten opreasjon for å rette på skadene han har pådratt seg, sa Lee i en pressemelding, ifølge News.com.au.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det er ikke meldt noe om tilstanden til hans kvinnelige medpassasjer.

Les mer om hele ulykken her.

Sovnet ved rettet
Det spekuleres i grunnen til krasjen. Det lokale politiet tror at Freeman muligens hadde sovnet bak rattet, som førte til at han kjørte av veien.

Det har ikke kommet noen endelig konklusjon på hva som egentlig skjedde. Men det er sikkert at alkohol eller narkotika ikke var en faktor i ulykken, og begge hadde på seg bilbelte.

Spøkte med hjelpemannskapet
Clay McFerrin, redaktør av avisen Sun Senteniel i Charleston, var på ulykkesstedet rett etter ulykken, og har uttalt at Freeman var bevisst og klar mens han ventet på helikopteret.

- Han snakket og spøkte med noen av hjelpemannskapet på et tidspunkt, sa han.

Tilfeldige tilskuere flokket seg etter hvert rundt ulykkesstedet for å prøve å få et glimt av stjernen, fortalte McFerrin.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere