RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FARGERIK: Rihanna er ikke redd for synlig mote.
FARGERIK: Rihanna er ikke redd for synlig mote. (Stella)

Frekk og fargerik Rihanna

Sist oppdatert:
R&B-dronninga Rihanna (20) er ikke redd for å kle seg i fargesprakende antrekk.

(SIDE2): Den superhotte «Umbrella»-stjernen lar seg ikke skremme av et motebilde fullt av farger og omfavner heller knallfargene til sin fordel. 20-åringen er kjent for sin rocka sexy stil, og glitrer alltid på den røde løper.

Se stor bildeserie av Rihanna nederst i saken!

Knall
R&B-stjernen er ofte å se i alltid aktuelle svarte klær, men det siste året har Rihanna funnet sin egen stil der farger spiller en viktig rolle. Sjokkrosa, knallblått og strålende lillatoner gjør henne til en kul diva som tør å synes i terrenget.

På en konsert i London tidligere denne måneden stilte Rihanna i skimrende hotpants i lakk med knallrosa detaljer og øyenskygge - ingen feiging med andre ord.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tilbehør
Under moteuken i Paris i februar stilte Rihanna i et fargesprakende antrekk - lilla buksedress, knallrøde hæler, gul veske og kongeblå cape var hun uten tvil verdig på plass den første raden.

Men om hun ikke alltid går for et gjennomført fargesterkt antrekk, så passer artisten alltid på at hun har noe fargerikt å gå for. Neglelakken er gjerne sjokkrosa, vesken kan være i en fargerik variant eller knallrøde lepper for å løfte stilen ytterligere.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere